Н.Пүрэвжав: Арьс, ширэн түүхий эдийн чанарыг сайжруулахад мөшгөх аргыг хэрэглэхийг зөвлөж байна
 
Ангилал
Нийгэм
Огноо
Унших
0 минут 22 секунд

Н.Пүрэвжав: Арьс, ширэн түүхий эдийн чанарыг сайжруулахад мөшгөх аргыг хэрэглэхийг зөвлөж байна

Хүнс, хөдөө аж ахуй, хөнгөн үйлдвэрийн Судалгаа хөгжлийн төвийн Хэлтсийн дарга Н.Пүрэвжав: Арьс, ширэн түүхий эдийн чанарыг сайжруулахад нядалгааны үед хүний буруутай үйлдлээс гардаг алдааг анхаарах, гарал үүслийг нь тодорхой болгож мөшгөх аргыг хэрэглэхийг зөвлөж байна.

Сураггүй болсон иргэний цогцсыг Идэр голоос олжээ
Сураггүй болсон иргэний цогцсыг Идэр голоос олжээ
 
СЭРЭМЖЛҮҮЛЭГ: Сонгинохайрхан дүүрэгт байрлах тогтоол усанд сэлэхээр орсон 17 настай эрэгтэй живж, нас баржээ
СЭРЭМЖЛҮҮЛЭГ: Сонгинохайрхан дүүрэгт байрлах тогтоол усанд сэлэхээр орсон 17 настай эрэгтэй живж, нас баржээ