Н.Пүрэвжав: Арьс, ширэн түүхий эдийн чанарыг сайжруулахад мөшгөх аргыг хэрэглэхийг зөвлөж байна
 
Ангилал
Нийгэм
Огноо
Унших
0 минут 22 секунд

Н.Пүрэвжав: Арьс, ширэн түүхий эдийн чанарыг сайжруулахад мөшгөх аргыг хэрэглэхийг зөвлөж байна

Хүнс, хөдөө аж ахуй, хөнгөн үйлдвэрийн Судалгаа хөгжлийн төвийн Хэлтсийн дарга Н.Пүрэвжав: Арьс, ширэн түүхий эдийн чанарыг сайжруулахад нядалгааны үед хүний буруутай үйлдлээс гардаг алдааг анхаарах, гарал үүслийг нь тодорхой болгож мөшгөх аргыг хэрэглэхийг зөвлөж байна.

Сураггүй болсон иргэний цогцсыг Идэр голоос олжээ
Сураггүй болсон иргэний цогцсыг Идэр голоос олжээ
 
СЕХ “Үндэсний Эвсэл“-ийн тэргүүн Н.Номтойбаярыг нэр дэвшигчээр бүртгэж авлаа
СЕХ “Үндэсний Эвсэл“-ийн тэргүүн Н.Номтойбаярыг нэр дэвшигчээр бүртгэж авлаа